Til leseforslag
Omslag: "Anna og det franske kysset" av Stephanie Perkins

Ungdom

Anna og det franske kysset

Stephanie Perkins

KjærlighetFrankrike – Paris
Bestill

Anbefaling

Anbefaling til ungdom fra en ungdom

Vennskap kan være vanskelig og frustrerende noen ganger, men som oftest blir det bedre. En bok med romantikk, vennskap og drama. i "Anna og det franske kysset" følger vi hovedkarakteren Anna gjennom gode og onde tider når hun flytter til Frankerriket helt alene.

Jeg synes at boken var spennende, interessant og noe som fikk meg tilbake til lesing. Det å leve seg inn i en bok og glemme alt om virkeligheten er noe jeg liker best med å lese og det var det som skjedde når jeg leste denne boken. Hvis du liker historier med romantikk, vennskap og drama burde du lese denne.

Om boken

17 år gamle Anna gleder seg til å ta fatt på det siste året på high school. Men da faren, mot hennes vilje, sender henne til Paris på internatskole, raser verden sammen. Hun vil ikke flytte fra bestevenninnen. Dessuten ser det ut til at gutten hun er forelsket i har følelser for henne også. Ikke kan hun et ord fransk heller. I Paris møter hun Étienne St. Clair, en smart og sjarmerende gutt, som hun blir forelsket i. Dessverre har han kjæreste, og det har kanskje hun også, så hun velger å skjule følelsene sine. Året i verdens mest romantiske by blir et opprivende, hjerteskjærende og helt fantastisk år for Anna. Fortelling for ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.

Kontakt

Sånn bruker du biblioteket

Vestvågøy kommune
Ansvarlig redaktør: Ancha Wesnes
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagram
Bygget med Libry Content